Pergola rendszerek

Cedrus
Cedrus
Juniper
Juniper
Skycloud
Skycloud
Skyfix
Skyfix
Skyfree
Skyfree

Pergola Típusok

A Cloud bioklimatikus pergola
az egyik legkedveltebb típus. 100 %-ban víz- és hó álló tetőszerkezet biztosítja a lefedett terület alatti kényelmet egész évben. A rendszerbe integrált motoron keresztül az automatizált alumínium panelek alkotják a mennyezetet, amelyek saját tengelyükön 0-135 fok között foroghatnak, nyitott, zárt, vagy félig nyitott mennyezeti szerkezetet kapva korlátlan használati szabadságot biztosítanak. A mennyezeti paneleken elért szögek egyszerre biztosítják a védelem, a szellőzés és a fényvezérlés lehetőségeit. A rejtett esőcsatornáknak köszönhetően az esővíz észrevétlenül távozik az oszloplábakba integrált lefolyócsöveken keresztül. A Cloud pergola impozáns, letisztult formavilágával a bioklimatikus árnyékoló szerepe mellet az épület és a környezete egyedi építészeti elemévé válik.
A Cloud pergola termékcsalád összeállítható, független termékként a saját lábán áll, speciális konzolok segítségével, a mennyezetbe, vagy az oldalfalra is rögzíthető szerkezet.
A kívánt számú termék egymás mellett, tetszőleges irányba történő összeszerelésével a Cloud modell lehetővé teszi, hogy teljes mértékben befedje a használni kívánt területet.
A Cloud rendszer 3 lamella típus változatban érhető el.
EcoCloud:
22 cm-es Alumínium íves panelek
Active Cloud:
24 cm-es Alumínium szögletes panelek
MaxiCloud: 
24 cm-es Alumínium hő és hangszigetelt szögletes panelek

TARTÓSSÁG: A Cloud bioklimatikus pergola használatával a tél során felmerülő hó terhelési probléma nem lesz többé probléma, a pergolát az év négy évszakában szabadon használhatja.
VÉDELEM: Ha a Cloud pergola mennyezeti panelek zárt helyzetben vannak, akkor teljesen elszigetelődhet a külső tényezőktől, és biztonságban lesz, legyen szó záporról, esőről, vagy akár hóesésről.
SZELLŐZÉS: A Cloud pergola mennyezeti paneljeit 0-135 fok között elforgatva a kívánt légáramlást biztosíthatja.
VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS: Az esti órákban a Cloud pergola rendszer csúcsminőségű világító berendezései veszik át a szerepet (panelekbe süllyesztett spot lámpák, keretben végigfutó Led szalag, keretbe süllyesztett spot lámpák).
HŐSZABÁLYOZÁS: A Cloud pergola mennyezeti panelek állítható szöge korlátlan kényelmet biztosít a külső és belső hőmérsékleti különbségekhez, szükséglete függvényében. Napnyugtát követően a hidegebb estéken a belső hőmérséklet emelése érdekében a nagyteljesítményű hősugárzó rendszereink veszik át a szerepet

Free Bioklimatikus Pergola:
Elhúzható tetejű és egyben bioklimatikus pergola rendszere, elegáns és szilárd kialakítású, amelyet kényelmesen használhat mind otthoni, mind vendéglátói környezetben. 100 %-ban víz- és hó álló tetőszerkezet biztosítja a lefedett terület alatti kényelmet egész évben, 4 évszakon keresztül.
A rendszerbe integrált motoron és rugós mechanizmuson keresztül a mennyezetet alkotó alumínium panelek előre-hátra mozognak, és lehetővé teszik a nyitott, zárt, vagy félig nyitott mennyezeti szerkezet kialakítást 0-55 fok között. A Free bioklimatikus pergola a mennyezeti paneljein elért szögek egyszerre biztosítják a védelmet, a szellőzést, a hő- és fényszabályozás lehetőségét.
Összeállítható független termékként, amely a saját lábán áll, speciális konzolok segítségével, a mennyezetbe, vagy az oldalfalra is rögzíthető a szerkezet.
A kívánt számú termék egymás mellett, a kívánt irányba történő összeszerelésével a Free modell lehetővé teszi, hogy teljes mértékben befedje a használni kívánt területet

Fix Bioklimatikus Pergola:
A tetőszerkezet „hőszigetelt dupla üvegezésű”, vagy „polikarbonát” panelekkel készül. A fix pergola az épület részévé is válhat, vagy akár önálló szerkezetként saját oszlop lábain állhat. Az oldalaiba integrált ablak- és ajtórendszerekkel teljes értékű télikertként is használható. Kedvező árfekvésű, telepítése könnyen és gyorsan kivitelezhető.
A hozzá hasonló termékekhez képest az első és egyetlen rendszer, amely dupla üvegezésű mennyezeti paneleket biztosít. A dupla üvegezés technológiájának köszönhetően mind a fűtési, mind a hűtési időszakban a kívánt hőmérséklet kényelmesen és környezetbarát módon fenntartható.
Modern és erős kialakításának köszönhetően alkalmas otthoni és vendéglátói környezetben egyaránt.
A méretezéskor fontos szempont, hogy a tető lejtése minimum 4 fokos legyen, biztosítva az esővíz áramlását az oszloplábakba rejtett esőcsatornákig

CEDRUS Classic Pergola:
Az egyik legkedveltebb Classic család kínálatában. A szerkezet elegáns és erős kialakítású, tökéletes választás otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Kedvező árfekvésű termék, kiemelkedő tulajdonságokkal. A front oldalon alumínium oszlop lábakon támaszkodik, a hátsó oldalon lehetőség nyílik az erős acélszerkezet segítségével a homlokzati és mennyezeti rögzítéshez egyaránt. Az esővíz a homlokprofilba kiépített ereszcsatornán át az oszloplábakba integrált esőcsatornákból az itt kialakított kifolyó nyílásokon távozik

JUNIPER Classic Pergola:
A legkedveltebb szabadon álló pergola a Classic család tagjai között, letisztult, modern kialakításának és kedvező árfekvésének köszönhetően. A szerkezeti felépítése megegyezik a CEDRUS Classic pergola rendszer profilcsaládjával. A szerkezet négy oszloplábon, akár szabadon álló, vagy akár fal mellé épített kivitelezési megoldást is kínál. Az esővíz a homlokprofilba kiépített ereszcsatornán át az oszloplábakba integrált esőcsatornákból az itt kialakított kifolyó nyílásokon távozik.

PINO Classic Pergola:
Egyedi és elegáns megoldást kínál olyan területeken, ahol az oszlop láb elhelyezése nem lehetséges. A PINO Classic pergola lehetővé teszi, az épület homlokzatára, vagy mennyezetére történő felszerelését, speciális acél merevítő rudak segítségével, amelyek a pergola hordozó sínprofiljaira vannak csatlakoztatva, anélkül, hogy az elülső oldalon tartó oszlopokra lenne szükség. Az esővíz a homlokprofilba integrált esőcsatornába jut, ahonnan biztosítva van az oldal irányú kifolyási lehetőség. A tetőszerkezetnek minimum 6 fokos lejtésre van szüksége.

Ajánljon minket másoknak is